INSCRIPCIÓ RESTAURANTS

L’oli Verge Extra es menja, ets un restaurant i vols participar en el Premi Barcelona?

Ajudan’s a descobrir quin és el millor oli d’oliva verge extra de Catalunya i el teu restaurant pot ser el guanyador del Premi Barcelona a la millor proposta gastronòmica basada en el Verge Extra.

Nosaltres et portem els olis i ens ocupem de tot. Els teus clients votaran les diferents propostes i valoraran la teva creació. A més el teu restaurant formarà part de la Ruta del Verge Extra i el promocionarem arreu. L’entrega de premis es farà dins la Gala Nit del Verge Extra al Novembre.

 • El Premi Barcelona és la continuació dels “Premis Barcelona Catalunya Selecció”. Després d’haver realitzat, amb notable èxit la primera part, consistent en la selecció dels 5 millors Olis d’Oliva Verges Extra de Catalunya, ara toca saber quin d’aquest 5 seleccionats és el millor dels millors, el Premi Barcelona.
 • Si el concurs Catalunya Selecció estava pensat per a promoure que els productors catalans fessin olis de qualitat. La missió del Premi Barcelona és aconseguir que el públic en general tasti i gaudeixi els Verges Extra de qualitat.
 • Les intencions del Premi Barcelona són bàsicament tres de molt clares; 1ra, donar a conèixer la qualitat dels olis que formen la Catalunya Selecció al públic en general, 2ona, donar a conèixer als xef i restauradors la qualitat dels Verges Extra i 3ra, potenciar la gastronomia catalana basada en l’oli d’oliva verge extra de qualitat.
 • Per aconseguir aquests tres objectius principals, hem preparat un pla estratègic a desenvolupar des de Febrer fins a Novembre, que culminarà amb l’entrega de guardons “Premi Barcelona” al millor oli d’oliva verge extra català i “Premi Barcelona” a la millor proposta culinària basada en l’oli d’oliva verge extra. L’entrega es realitzarà dins els actes de la gala  “Nit del Verge Extra”, on també s’entregaran els “Catalunya Selecció” del 2022.
 • Però el pla estratègic consta de moltes altres accions. Canal YouTube on periòdicament es mostraran els diferents productors catalans d’oli d’oliva verge extra. Dins el canal de YouTube, també visitarem els diferents restaurants que formen part del concurs i tastarem les seves genuïnes propostes gastronòmiques. A més, dins la web del premi i les xarxes socials, farem ressò de com van les votacions i dels premis que opten totes les persones que amb les votacions facin possible el concurs. Farem degustacions i tast dels Catalunya Selecció arreu de la geografia catalana.
 • El pla estratègic per a promocionar els olis de qualitat al públic en general i a la restauració en particular, està basat en el concurs “Premi Barcelona”, que és el pilar principal d’on surten totes les accions i propostes que es realitzaran. Aquest pilar fonamental, funcionarà de la següent manera:
 • El Premi Barcelona, servirà per saber quin dels 5 olis d’oliva verge extra que formen la Catalunya Selecció és el millor. Això vol dir que només els 5 verges extra seleccionats de cada any, poden optar al premi.
 • A més, també servirà per saber quin és el restaurant que ha presentat la millor proposta culinària basada en els 5 olis.
 • A finals de Novembre, dins la “Nit del Verge Extra” s’entregarà el Premi Barcelona al millor oli d’oliva verge extra de Catalunya.
 • També s’entregarà el “Premi Barcelona” a la millor proposta culinària.
 • El funcionament del concurs és bastant senzill, cada restaurant oferirà als seus clients 5 propostes a mode de petits plats, tastos o degustacions. Cada restaurant és lliure d’elaborar la proposta que vulgui, però totes 5 hauran de ser iguals, de manera que l’únic ingredient que canviï sigui l’oli d’oliva verge extra utilitzat. Aconseguirem així que, amb una mateixa base, el plat tindrà diferents sabors segons l’oli d’oliva verge extra que s’hagi fet servir. Cada un dels 5 plats suggerits pel restaurant estaran identificats amb les 5 primeres lletres de l’abecedari( ABCDE), per tal de poder-los diferenciar entre ells i fer possible les votacions.  Els clients hauran de votar en una escala de l’1 al 5 (on l’1 vol dir no m’ha agradat gaire i el 5 m’ha agradat molt) cada un dels plats identificats amb una lletra. A més, els clients també votaran, en una escala de l’1 al 5 (on l’1 vol dir no m’ha agradat gaire i el 5 vol dir m’ha agradat molt), la proposta culinària dels 5 plats en general que el restaurant els ha ofert, valorant l’originalitat i els sabors. D’aquesta manera cada client valorarà per un costat i segons el seu criteri, quin és el millor oli d’oliva verge extra i també quin restaurant ha fet la millor proposta culinària.
 • El sistema de votacions per participar com a client en l’elecció del Premi Barcelona, es realitzarà mitjançant la web del premi, i s’haurà de fer des de un dispositiu amb accés a internet. Cada restaurant participant proporcionarà als seus clients un codi per poder entrar a la web de votació, aquest codi, que serà diferent per cada restaurant, permetrà votar NOMÉS la proposta del restaurant on s’estigui menjant. Totes les votacions aniran sumant-se automàticament i formaran una classificació a temps real i de manera molt gràfica i senzilla, on es podrà consultar durant tot el concurs el rànquing de cada oli i de cada restaurant.
 • La ruta del Verge Extra és una mena de gimcana pensada per fer més divertit i interesant el procés participatiu de les persones en les votacions del Premi Barcelona i incentivar que vagin a menjar als establiments que formen part del concurs. Consisteix en fer la ruta gastronòmica per tots els restaurants adherits al premi. Per mitjà d’un planell interactiu penjat a la web del premi, les persones que vulguin jugar amb nosaltres, podran optar al sorteig de regals i diferents ofertes, des de lots d’oli d’oliva verge extra, a visites a molins i olivars de tota la geografia catalana. L’única condició és haver completat la ruta sencera.
 • L’oli Guanyador del Premi Barcelona serà el que hagi aconseguit la suma major de punts segons les votacions populars realitzades als diferents restaurants fins el 15 de Novembre a les 00:00hrs.
 • El restaurant Guanyador del Premi Barcelona serà el que hagi aconseguit la suma major de punts segons les votacions populars realitzades fins al 15 de Novembre a les 00:00hrs.
 • El concurs es durà a terme durant el mesos de Febrer a Novembre, concretament del 15 de Març al 15 de Novembre.
 • Per a participar com a Restaurant, caldrà donar-se d’alta al qüestionari “Participació al Premi Barcelona” a la web de l’Associació de Micro Productors d’Oli de Catalunya(AMPOC) www.ampoc.cat abans del 15 d’Abril del 2022. La inscripció té un cost de 125€ i inclou els 5 olis de la Catalunya Selecció que s’han de fer servir al concurs.
 • La participació en els Premis Barcelona comporta l’acceptació de les seves bases. Davant qualsevol incidència imprevista, l’equip organitzador tindrà sempre la potestat de decidir com resoldre-la.
 • Per a qualsevol consulta o aclariment enviar un correu electrònic a ampoc@ampoc.cat

Formulari d'inscripció restaurants

La inscripció té un cost de 125€ i inclou els 5 olis verge extra que s’han d’utilitzar en l’elaboració dels plats

Quan facis clic al botó d'enviar, seràs redirigit a la pàgina de pagament, on hauràs d'introduir les teves dades de facturació i efectuar el pagament amb targeta bancària.